GAJENJE ZECEVA PDF

| | 0 Comments

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Feran Telrajas
Country: Kosovo
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 3 September 2006
Pages: 368
PDF File Size: 13.15 Mb
ePub File Size: 6.17 Mb
ISBN: 852-1-90785-535-7
Downloads: 15405
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daigis

Kriticni elementi programa su tehnologija gajenja jagoda i velicina plastenika. Kriticni elementi programa su broj radnih sati postrojenja i tehnologija proizvodnje. Breskve se mogu saditi i u iskopane jame.

Kriticni elementi programa su izbor sorte sargarepe, proces gajenja i velicina plastenika. One se razvode pod uglom od u odnosu na red.

Gajenje rotkvica u plasteniku. Povoljni klimatski uslovi omogucavaju razvoj malih domacinstava usmerenih na proizvodnju fermenti-sanih salama i kobasica, kao i fermentisanog mesa u komadima.

S obzirom na jeftinu prirodnu sirovinu, o profitu je suvisno govoriti. Sve veca potrosnja pileceg mesa, uz veliki broj odgajivaca zivine, zahteva gradnju malih klanica u neposrednoj blizini zivinarskih farmi. Sadnja bresaka Izbor sadnice za sadnju.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Rezidba u drugoj godini posle sadnje. Prema trajanju razvitka plodova breskve se dele na: Rezidba u drugoj godini pode sadnje. Kapacitet programa je 2 tone na dan. Seljackih domacinstava, namenjeno je snabdevanju lokalnog stanovnistva zecevs preradi u mesne preradevine mesno testo i odresci raznih kategorija.

  CONVERT GEDCOM FILES PDF

Dom – Kuhinjica – Posno: Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora 1. Prema potrebi, moguca je montaza i prenosenje na drugu lokaciju. Dobra je za tajenje od kraja januara do kraja aprila i od septembra o decembra. Kriticni element programa je kapacitet linije za pasterizaciju. Proizvodnja trajnih kobasica Povoljni klimatski uslovi omogucavaju razvoj malih domacinstava usmerenih na proizvodnju fermenti-sanih salama i kobasica, kao i fermentisanog mesa u komadima.

Predlazemo pakovanje u limenke neto sadrzaja 1 kg. U liniju za pasterizaciju ukljucen je samo pasterizator, a sve ostalo radi se rucno.

Gajenje breskve

Kapacitet programa je tona godisnje. Posle omamljivanja elektricnom strujom, u kontinuiranoj liniji svinje se kolju horizontalno na valjkastom transporteru krv se skuplja u prihvatnu posudusure se, depiliraju i zatim vesaju na viseci transporter elevatorgde se izvodi evisceracija.

Vodopije se mogu iskoristiti za zamenu jako ogoljenih skeletnih grana drugog reda u ciju popravke oblika krune. Drvo breskve u zimskom odmoru prolazi kroz pripremnu, fiziolosku i prinudnu fazu. Treba nabaviti kompost, micelijum troskovi proizvodnjeuz energiju, vodu i si.

Postupak se sastoji od: Plod je tamnozelen, blago rebrast i dobro se cuva. Osim tih sorti, poznate su i vrste Claire, Isidoro, Suso, Miaa i dr. Stapici od krompira za pomirit pre zamrzavanja se kratko prze u ulju, kao i kroketi, koji se proizvode od ostataka krompira koji preostanu pri zeecva stapica za pomfrit.

  JABRA PRO 9465 PDF

Osim izvrsnih termo-izolacijskih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora teretno vozilo za kosnica i 20 m2 zatvorenog, montaznogprostora Broj radnika pcelar-preduzetnik prosecno sata na dan i, povremeno, neki clanovi njegove porodice Ulaganje kapitala Slad se uvozi iz Ceske ili neke druge blize, a troskovno povoljnije zemlje, a oa ostalih dodataka potrebne su manje kolicine hmelja. Proizvodnja peciva Rec je o proizvodnji svih vrsta peciva, koje se razlikuju po obliku, tezini ili dodacima razlicitih sirovina.

prehrambena proizvodnja

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 20 m2 u stanu ili kuci preduzetnice Broj radnika preduzetnica, pomocnica prosecno 3 sata dnevnoakviziter rad na proviziju Ulaganje kapitala: Plod je tezak pri berbi oko 50 g.

Te delove korena treba sakupiti i tako suve spaliti. Kriticni elementi programa su izbor sorte tikvice, proces gajenja i velicina plastenika.